"Ishunde" elsker Kronch

11. marts 2016

 

"Jeg er den lykkelige ejer af 3 islandske fårehunde, som er nået en moden alder. Den ældste hanhund (Bersi) er knap 13 år og derefter er næste han (Prins) 11½ år og den yngste (Kraut) knap 10 år.

De har alle været aktive ved både udstilling, lydigheds- og rally prøver, deltaget ved DM flere år i træk samt hyrdet får jævnligt.

 

Med alderen har især de 2 ældste haft sværere ved at bevæge sig helt ubesværet grundet stive led. Men efter jeg er begyndt at fodre med Kronch samt dagligt tilført Kronch lakseolie, er de blevet betydeligt mere mobile og kan nu igen løbe frit uden at blive stivbenet efterfølgende.

 

Så det er fantastisk at se, hvilken effekt Kronch har på mine gamle ”ishunde” og det glæder mig at se dem løbe, hyrde og lege mv. – næsten som da de var helt unge.

 

Og så er Kronch super til kræsne hunde. Kraut – som stort set intet kan lide – ELSKER det."

 

Helle Juul Pedersen, Randers SØ

Mine bimser elsker kattefoderet

12. januar 2016

 

"Jeg mødte Henne Pet Food på Jyrak-messen i Middelfart november 2015. Da jeg kom hjem fra udstillingen præsenterede jeg mine bimser for jeres foder, og da det åbenbart faldt i god jord, har jeg ganske langsomt øget mængden (jeg er altid noget forsigtig med nyt foder, da jeg ikke ønsker dårlige maver hos bimserne), så i dag står det som standardfoder hele tiden.

 

Mine birmaer kan li' det, og jeg synes deres pelse har ændret sig i den positive retning. De er blevet blødere og pelsen mere tæt, så det er rigtig positivt."

 

Lissy Mikkelsen, Katteriet Elmehøj.

Opdrætter af Hellig Birma. Se hjemmesiden www.elmehøj.dk

Elmehøjs Annabelle

Kronch Grain free hjalp på eksem

5. november 2014

 

"Jeg har i en del år fodret mine Flatcoats med jeres Main foder, og når jeg har hvalpe bruger jeg Optimal, og selvfølgelig Lakse Kronch og Lakseolie. Og mine hunde har de flotteste pelse.

 

Men min ene tæve har lidt rigtig meget af svamp og eksem i ørerne. De var helt røde og hun kløede sig som en gal. Jeg har forsøgt rigtig meget for at helbrede det (øredråber osv). Men først da jeg skiftede til jeres nye Kornfri foder er der kommet ro på. Hun er ikke mere ved at flå ørerne af og hendes ører lugter ikke længere grimt og de er slet ikke røde og hævede mere.

 

Tusind tak for super gode produkter. Jeg fortæller gerne vidt og bredt hvilket foder jeg bruger til mine hundevenner og hvalpekøbere."

 

 

Anette Engberg Nielsen, Ringsted

Læs mere om Anettes Flatcoats på hjemmesiden her

Alle symptomer på allergi forsvandt

12. november 2014

 

"Jeg bruger både jeres foder og godbidder til mine egne hunde. Bodil, som er en meget sart, græsk gadehund, klør sig ikke mere, TAK!

 

Askim, gadehund fra Alanya, fældede usansynligt meget og det er også meget bedre nu."

 

Liss Markussen, Vejle

Anton holder sig ung og frisk

18. november 2014

 

"Anton er bare så fin og fylder 10 næste gang, men der er ingen, der tror, han er så gammel med den flotte pels. Jeg bruger også meget tid på at motionere ham.

 

Anton får Kronch Basic - og det kan jeg kun anbefale andre at prøve."

 

Susanne Jensen, Spøttrup

Anton

Den bedste olie på markedet

10. december 2014

 

"Jeg kender Jeres produkter og bruger dem til min egen hund. Jeres lakseolie er simpelthen den bedste på markedet."

 

Heidi Voetmann, Skørping

Bine

Julehilsen

10. december 2014

 

"Jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig god jul og et godt nytår!

 

Og hvorfor vil jeg så det?

 

Jo, jeg har nu i nogle år brugt jeres produkt til mine hunde og har altid været meget tilfreds. De har sunde og raske maver, en god pels og så lugter de heller ikke særlig meget af hund. Jeg er tit blevet spurgt om hvordan deres pels er blevet så dejlig blød, ja faktisk usædvanlig blød, for selv den lille nye 8 md. gammel ruhåret Jack Russel Terrie har en blød pels. Jeg har altid sagt at min hund ikke er en skraldespand, så de får ikke menneske mad, men giver dem et godt foder."

 

Henrik og Gina

Læs hvad vores kunder har at sige om vores produkter.

 

Vil du selv gerne have en kommentar på vores hjemmeside, så send en mail til:

salg@henne-pet-food.dk

eller kontakt os her

Handelsbetingelser

Sitemap

Copyright 2013 All rights reserved

Bankoverførsel til Nordea

Regnr.: 2186

Kontonr.: 7800152009

Henne Pet Foods logo til brandet Kronch

 

Henne Pet Food A/S

Gartnervænget 32

DK 6855 Outrup

 

+45 7525 1777

 

CVR: 7352 0819